Home   |   Harta site   |   Contact
Te afli la: Home / Contact / Termeni si conditii de utilizare a site-ului:

Termeni si conditii de utilizare a site-ului

Acest site este un material de informare si comunicare in timp real oferit de K'test-total cu scopul de a prezenta informatii considerate a fi utile pentru toti partenerii si colaboratorii nostri, precum si pentru publicul larg.

Pentru folosirea in bune conditii a paginii se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

1. Drepturi de autor
Intregul continut al paginii este protejat prin legislatia romaneasca si internationala a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor este K'test-total. Aveti permisiunea de a tipari sau descarca sectiuni de materialele din diferite zone ale paginii doar pentru utilizare proprie, non-comerciala.

2. Politica de utilizare a paginii
Prin accesarea si utilizarea acestei pagini, va asumati riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea ei si a Internetului. Vizitarea paginii implica acceptarea acestor termeni si conditii. K'test-total nu garanteaza ca pagina va functiona neintrerupt sau fara erori sau ca defectele din pagina vor fi corectate. Nici una din informatiile ori datele prezentate nu creaza obligatii in sarcina K'test-total.

3. Confidentialitate
K'test-total pune accent pe confidentialitatea datelor. Puteti naviga prin site fara sa oferiti nici o informatie despre dumneavoastra. Pentru a putea beneficia de serviciile pe care le solicitati, avem insa nevoie de unele infomatii despre dumneavoastra. Asfel: K'test-total poate detine si folosi aceste informatii publice (furnizate de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract etc. si pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile si produsele noastre, etc.) doar pentru a va comunica ofertele speciale si informatii actualizate despre serviciile si produsele oferite de catre K'test-total.

Toate datele prezentate pe site sunt cu caracter informativ, nici una din informatiile prezentate nu creaza obligatii in sarcina K'test-total.

Pentru orice alte informatii va rugam sa ne contactati.
Url not found