Home   |   Harta site   |   Contact
Te afli la: Home / Medicina

Medicina

Hyperbaric Oxygen Therapy - Terapia cu oxigen presurizat a depășit de mult, așa cum era de așteptat, granița...

Hyperbaric Oxygen Therapy

Terapia cu oxigen presurizat a depășit de mult, așa cum era de așteptat, granița de la medicină la sportul de performanță. Astfel, a devenit un reper important atât în obținerea rezultatelor de înalt nivel cât și în posibilitatea de a avea acces, datorită prețului.
MINIACUPUNCTURA SU-JOK. UN DOMENIU NOU INTRAT IN FOTBALUL DE PERFORMANTA. - Tendinta fotbalului de inalta performanta de a controla orice aspect fiziologic al efortului si refa...

MINIACUPUNCTURA SU-JOK. UN DOMENIU NOU INTRAT IN FOTBALUL DE PERFORMANTA.

Tendinta fotbalului de inalta performanta de a controla orice aspect fiziologic al efortului si refacerii post-efort aduce in prim plan domenii tot mai noi si diverse pe care medicina moderna le accepta ca facand parte din ansamblul general de vindecare a afectiunilor umane. Efortul extrrem din cadrul antrenamentelor devine tot mai mult o agresiune asupra mecanismelor fiziologice umane.
REFACEREA ENERGETICA SI HIDRATAREA  IN TIMPUL EFORTULUI SI DUPA EFORT. O PROBLEMA MEREU ACTUALA. - Unde incepe si unde se termina lupta comerciala privind formula ideala prin care o bautura hidratant...

REFACEREA ENERGETICA SI HIDRATAREA IN TIMPUL EFORTULUI SI DUPA EFORT. O PROBLEMA MEREU ACTUALA.

Unde incepe si unde se termina lupta comerciala privind formula ideala prin care o bautura hidratant-energizanta asigura necesarul optim organismului? De ce este enuntata asa intrebarea? Pentru ca fiecare firma producatoare aduce ca argument "cele mai importante" laboratoare din lumea sportului de performanta.