Home   |   Harta site   |   Contact
Te afli la: Home / Medicina

Medicina

Hyperbaric Oxygen Therapy - Terapia cu oxigen presurizat a depășit de mult, așa cum era de așteptat, granița...

Hyperbaric Oxygen Therapy

Terapia cu oxigen presurizat a depășit de mult, așa cum era de așteptat, granița de la medicină la sportul de performanță. Astfel, a devenit un reper important atât în obținerea rezultatelor de înalt nivel cât și în posibilitatea de a avea acces, datorită prețului.
MINIACUPUNCTURA SU-JOK. UN DOMENIU NOU INTRAT IN FOTBALUL DE PERFORMANTA. - Tendinta fotbalului de inalta performanta de a controla orice aspect fiziologic al efortului si refa...

MINIACUPUNCTURA SU-JOK. UN DOMENIU NOU INTRAT IN FOTBALUL DE PERFORMANTA.

Tendinta fotbalului de inalta performanta de a controla orice aspect fiziologic al efortului si refacerii post-efort aduce in prim plan domenii tot mai noi si diverse pe care medicina moderna le accepta ca facand parte din ansamblul general de vindecare a afectiunilor umane. Efortul extrrem din cadrul antrenamentelor devine tot mai mult o agresiune asupra mecanismelor fiziologice umane.
REFACEREA ENERGETICA SI HIDRATAREA  IN TIMPUL EFORTULUI SI DUPA EFORT. O PROBLEMA MEREU ACTUALA. - Unde incepe si unde se termina lupta comerciala privind formula ideala prin care o bautura hidratant...

REFACEREA ENERGETICA SI HIDRATAREA IN TIMPUL EFORTULUI SI DUPA EFORT. O PROBLEMA MEREU ACTUALA.

Unde incepe si unde se termina lupta comerciala privind formula ideala prin care o bautura hidratant-energizanta asigura necesarul optim organismului? De ce este enuntata asa intrebarea? Pentru ca fiecare firma producatoare aduce ca argument "cele mai importante" laboratoare din lumea sportului de performanta.
Url not found